Menü Kapat

Showing all 6 results

  • 180.00 

    Jamu – Doğadan Gelen Fermente Güç

    Jamu, Endonezya’da yüzyıllardır şifa kaynağı olarak tüketilen geleneksel bir bitkisel fermente içecektir.
    Zerdeçal, zencefil, demirhindi ve pandan yaprağı gibi doğal içerikler; fermente edilerek sindirimi destekleyen, bağışıklığı güçlendiren ve bedene enerji veren bir karışıma dönüşür.

    Yoka Fermente olarak biz, bu kadim tarifi doğal lakto fermantasyon yöntemiyle, hiçbir katkı veya koruyucu madde kullanmadan yeniden yorumladık.
    Her yudumunda doğanın canlı enerjisini hissetmeniz için soğuk demleme ve doğal fermantasyon tekniklerini bir araya getirdik.

    🌿 İçeriğinde Ne Var?

    Zerdeçal: Güçlü antioksidan, doğal iltihap önleyici

    Zencefil: Sindirimi destekler, bağışıklığı güçlendirir

    Demirhindi: C vitamini ve elektrolit açısından zengindir

    Pandan yaprağı: Hafif vanilyamsı kokusu ve antioksidan içeriğiyle doğal ferahlık sağlar

    🌞 Neden Jamu?

    Doğal probiyotik içerir

    Bağışıklığı destekler

    Vücudu arındırır ve enerjiyi artırır

    Sindirim sistemini düzenler

    Ferah, hafif ve tamamen doğal bir içecek alternatifi sunar

    💧 Doğal Fermantasyonun Hafifliği

    Yoka Fermente Jamu; katkısız, koruyucusuz ve yapay aroma içermeyen, tamamen canlı bir içecektir.
    Doğanın dönüşüm gücüyle olgunlaşır; her şişesi yaşam dolu bir ferahlık sunar.

    🌿 Yoka Fermente Jamu

    Sağlıklı yaşamın doğadan gelen en zarif hali.
    Her yudumda zerdeçalın gücü, zencefilin canlılığı, demirhindinin dengesi ve pandan yaprağının taze kokusu.
    Doğadan gelen dengeyi hisset.

  • 720.00  690.00 

    Jamu – Doğadan Gelen Fermente Güç

    Jamu, Endonezya’da yüzyıllardır şifa kaynağı olarak tüketilen geleneksel bir bitkisel fermente içecektir.

    Zerdeçal, zencefil, demirhindi ve pandan yaprağı gibi doğal içerikler; fermente edilerek sindirimi destekleyen, bağışıklığı güçlendiren ve bedene enerji veren bir karışıma dönüşür.

    Yoka Fermente olarak biz, bu kadim tarifi doğal lakto fermentasyon yöntemiyle, hiçbir katkı veya koruyucu madde kullanmadan yeniden yorumladık.

    Her yudumunda doğanın canlı enerjisini hissetmeniz için soğuk demleme ve doğal fermentasyon tekniklerini bir araya getirdik.

  • 180.00 

    Kvass, Pancardan gelen besinlerin tuz ve suyla ekstrakte edildiği infüzyon tekniği ile fermente edilerek hazırlanan probiyotik fermente bir içecektir.

    Bağışıklık sistemimizi desteklemeye yardımcı olan bol miktarda antioksidan içerir.

    Özellikle yoğun egzersiz programı uygulayan kişiler ve sporcular için pancardaki nitratlar ve betalainler kaslardaki kan akışını teşvik ederek performansı artırabilmektedir.

    Pancardaki yüksek folat ve folik asit seviyeleri ile probiyotik özellikleri onu sağlığımız için mükemmel bir içecek yapar.

    Ayrıca birçok lakto fermente içecek gibi sudan daha fazla nemlendiricidir.

  • 110.00 

    Kvass, Pancardan gelen besinlerin tuz ve suyla ekstrakte edildiği infüzyon tekniği ile fermente edilerek hazırlanan probiyotik fermente bir içecektir.

    Bağışıklık sistemimizi desteklemeye yardımcı olan bol miktarda antioksidan içerir.

    Özellikle yoğun egzersiz programı uygulayan kişiler ve sporcular için pancardaki nitratlar ve betalainler kaslardaki kan akışını teşvik ederek performansı artırabilmektedir.

    Pancardaki yüksek folat ve folik asit seviyeleri ile probiyotik özellikleri onu sağlığımız için mükemmel bir içecek yapar.

    Ayrıca birçok lakto fermente içecek gibi sudan daha fazla nemlendiricidir.

  • 440.00  395.00 

    Kvass, Pancardan gelen besinlerin tuz ve suyla ekstrakte edildiği infüzyon tekniği ile fermente edilerek hazırlanan probiyotik fermente bir içecektir.

    Bağışıklık sistemimizi desteklemeye yardımcı olan bol miktarda antioksidan içerir.

    Özellikle yoğun egzersiz programı uygulayan kişiler ve sporcular için pancardaki nitratlar ve betalainler kaslardaki kan akışını teşvik ederek performansı artırabilmektedir.

    Pancardaki yüksek folat ve folik asit seviyeleri ile probiyotik özellikleri onu sağlığımız için mükemmel bir içecek yapar.

    Ayrıca birçok lakto fermente içecek gibi sudan daha fazla nemlendiricidir.

  • 0.00 

    Sirkencübin şerbeti, Osmanlı zamanından günümüze kadar gelen özellikle sarayda çok tüketilen refahlatıcı ve sağlıklı   bir şerbetdir.  Mevlana Celaleddin Rumi’nin en sevdiği içeceklerden biri olan Sirkencübinin bir diğer adı da Mevlevi içeceğidir.
    Elma sirkesi yada üzüm sirkesi, bal, su ve çeşitli baharatların karışımıyla hazırlanan SİRKENCÜBİN benzersiz lezzete ve ferahlatıcı bir aromaya sahiptir
     *Detoks etkisiyle vücudumuzu arındırırken kan şekerini düzenleyerek uzun süreli tokluk hissi verir

    * Hazımsızlığa iyi gelerek sindirim sisteminin sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olur