Menü Kapat

Showing all 4 results

  • 129.50 

    SAUERKRAUT (Ekşi Lahana), LAB ile fermente edilen, zengin probiyotik içeriğinin yanında prebiyotik de içermesiyle sağlığımıza sayısız fayda sunan sinbiyotik bir gıdadır.

    Lakto fermente ekşi lahana kendi suyuyla fermente olur; içerisindeki enzimler, vitaminler ve dost bakterilerle süper gıdaya dönüşür.

    Herbir çeşidine özgü sağlık deposu içeriği ve lezzetiyle fonksiyonel beslenmenin temelini oluşturur.

    K, C ve B vitaminleri, kalsiyum, magnezyum, diyet lifi, folat, demir ve potasyum içerir.

    Sirke, limon içermez, pastörize edilmemiştir.

    Ekşi lahana kalorisi düşük ve lif oranı yüksek bir gıdadır.

    İçeriğindeki lif nedeniyle daha uzun sürede sindirilir. Bu sayede uzun süre tokluk hissi verir.

    Fermantasyon süreci, besinlerin biyoyararlanımını artırarak kendisinden daha besleyici hale getirir.

    Bağırsak mikrobiyatası genel sağlığımız için son derece önemlidir. Bağırsaklarımızda bulunan bakteriler metabolizmamızı, ruh halimizi, bağışıklık sistemimizi, enerji seviyemizi, hormon üretimimizi ve çok daha fazlasını etkiler. Dolayısıyla sağlıklı bir bağırsak florasına sahip olabilmenin en iyi ve en etkili yolu probiyotik gıdalardır.

  • 129.50 

    SAUERKRAUT (Ekşi Lahana), LAB ile fermente edilen, zengin probiyotik içeriğinin yanında prebiyotik de içermesiyle sağlığımıza sayısız fayda sunan sinbiyotik bir gıdadır.

    Lakto fermente ekşi lahana kendi suyuyla fermente olur; içerisindeki enzimler, vitaminler ve dost bakterilerle süper gıdaya dönüşür.

    Herbir çeşidine özgü sağlık deposu içeriği ve lezzetiyle fonksiyonel beslenmenin temelini oluşturur.

    K, C ve B vitaminleri, kalsiyum, magnezyum, diyet lifi, folat, demir ve potasyum içerir.

    Sirke, limon içermez, pastörize edilmemiştir.

    Ekşi lahana kalorisi düşük ve lif oranı yüksek bir gıdadır.

    İçeriğindeki lif nedeniyle daha uzun sürede sindirilir. Bu sayede uzun süre tokluk hissi verir.

    Fermantasyon süreci, besinlerin biyoyararlanımını artırarak kendisinden daha besleyici hale getirir.

    Bağırsak mikrobiyatası genel sağlığımız için son derece önemlidir. Bağırsaklarımızda bulunan bakteriler metabolizmamızı, ruh halimizi, bağışıklık sistemimizi, enerji seviyemizi, hormon üretimimizi ve çok daha fazlasını etkiler. Dolayısıyla sağlıklı bir bağırsak florasına sahip olabilmenin en iyi ve en etkili yolu probiyotik gıdalardır.

  • 129.50 

    SAUERKRAUT (Ekşi Lahana), LAB ile fermente edilen, zengin probiyotik içeriğinin yanında prebiyotik de içermesiyle sağlığımıza sayısız fayda sunan sinbiyotik bir gıdadır.

    Lakto fermente ekşi lahana kendi suyuyla fermente olur; içerisindeki enzimler, vitaminler ve dost bakterilerle süper gıdaya dönüşür.

    Herbir çeşidine özgü sağlık deposu içeriği ve lezzetiyle fonksiyonel beslenmenin temelini oluşturur.

    K, C ve B vitaminleri, kalsiyum, magnezyum, diyet lifi, folat, demir ve potasyum içerir.

    Sirke, limon içermez, pastörize edilmemiştir.

    Ekşi lahana kalorisi düşük ve lif oranı yüksek bir gıdadır.

    İçeriğindeki lif nedeniyle daha uzun sürede sindirilir. Bu sayede uzun süre tokluk hissi verir.

    Fermantasyon süreci, besinlerin biyoyararlanımını artırarak kendisinden daha besleyici hale getirir.

    Bağırsak mikrobiyatası genel sağlığımız için son derece önemlidir. Bağırsaklarımızda bulunan bakteriler metabolizmamızı, ruh halimizi, bağışıklık sistemimizi, enerji seviyemizi, hormon üretimimizi ve çok daha fazlasını etkiler. Dolayısıyla sağlıklı bir bağırsak florasına sahip olabilmenin en iyi ve en etkili yolu probiyotik gıdalardır.

  • 129.50 

    SAUERKRAUT (Ekşi Lahana), LAB ile fermente edilen, zengin probiyotik içeriğinin yanında prebiyotik de içermesiyle sağlığımıza sayısız fayda sunan sinbiyotik bir gıdadır.

    Lakto fermente ekşi lahana kendi suyuyla fermente olur; içerisindeki enzimler, vitaminler ve dost bakterilerle süper gıdaya dönüşür.

    Herbir çeşidine özgü sağlık deposu içeriği ve lezzetiyle fonksiyonel beslenmenin temelini oluşturur.

    K, C ve B vitaminleri, kalsiyum, magnezyum, diyet lifi, folat, demir ve potasyum içerir.

    Sirke, limon içermez, pastörize edilmemiştir.

    Ekşi lahana kalorisi düşük ve lif oranı yüksek bir gıdadır.

    İçeriğindeki lif nedeniyle daha uzun sürede sindirilir. Bu sayede uzun süre tokluk hissi verir.

    Fermantasyon süreci, besinlerin biyoyararlanımını artırarak kendisinden daha besleyici hale getirir.

    Bağırsak mikrobiyatası genel sağlığımız için son derece önemlidir. Bağırsaklarımızda bulunan bakteriler metabolizmamızı, ruh halimizi, bağışıklık sistemimizi, enerji seviyemizi, hormon üretimimizi ve çok daha fazlasını etkiler. Dolayısıyla sağlıklı bir bağırsak florasına sahip olabilmenin en iyi ve en etkili yolu probiyotik gıdalardır.